7 Kasım 2013 Perşembe

Kapıda ödemeli alışveriş siteleri | Kapıda ödemeli alışveriş | En İyi Kapıda Ödemeli Alışveriş Siteleri



www.modanisa.com
Netten Kapıda ödemeli alışveriş siteleri’ni araştırırken bu sitelerin güvenirliliği ve aynı zamanda ürünlerinin marka ürünler olup olmadığına bakmak gerekir. Türkiye genelinde sayısız kapıda ödemeli alışveriş sitesi bulunmaktadır. Benimde çokça alışveriş yaptığım bazı kapıda ödemeli alışveriş sitelerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
Paylaşımını yaptığım kapıda ödemeli alışveriş sitelerini tıklayarak  en iyi markaların en moda ürünlerini inceleyebilir ve  beğendiğiniz ürünü kapıda ödemeli alışveriş siteleri aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.




 EN İYİ KAPIDA ÖDEMELİ ALIŞVERİŞ SİTESİ LİSTESİ 


KAPIDA ÖDEME SİTESİ 1 
GİYİM ALIŞVERİŞ ÜZERİNE HERŞEYİN BULUNDUĞU www.defacto.com.tr


Kapıda ödeme, İade Garantisi koşulsuz masrafsız, ücretsiz kargo, güvenli alışveriş ve en yakın defacto mağazasında değişim imkanı sunan DeFacto çok çeşitli indirimler ve avantajlar sürekli olarak yenileniyor,
http://ad.adrttt.com/aff_c?offer_id=741&aff_id=6377

http://ad.adrttt.com/aff_c?offer_id=741&aff_id=6377



KAPIDA ÖDEME SİTESİ 2
Tesettür Giyime dair ne varsa hepsini bir arada bulabileceğiniz Online alışveriş sitesi modanisa.com


Kapıda ödeme, İade Garantisi koşulsuz masrafsız, ücretsiz kargo ve güvenli alışveriş imkanı sunan Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine ucuz tesettür giyim sitesidir.Sitesine gitmek için RESME tıklayınız. 

   




KAPIDA ÖDEME SİTESİ 3 
Ayakkabı, çanta ve Aksesuar üzerine kurulu moda alışveriş sitesi

Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar sitesi olan ZoOpa' da Kapıda ödeme, güvenli alışveriş  ve hızlı gönderi avantajlarının yanında indirimli ürünleri de bulmanız mümkün. Kapıda ödeme ihtiyacınız ayakkabı ise benim de sıkça alışveriş yaptığım bu siteyi alışveriş tutkunlarına tavsiye ediyorum. 29 TL'den başlayan ayakkabı ve çantalar, Kışa özel kürklü deri ve  kaliteli botlar, ayakkabılar, çizme ler,  Bilezikler, yüzükler ve sizi şık gösterecek hayata dair herşey bulmanız mümkün....
 




Kapıda ödemeli alışveriş siteleri sayesinde alacağımız ürünü bir çok sitede karşılaştırmasını yaparak en uygun fiyata bulmamız mümkün. Ayrıca indirimdeki ürünleri takip etmekte istiyorsanız aşağıda listesi bulunan sitelere üye olmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede bilgilendirme mail’leri ile sezon sonu ve yeni sezon ürünlerini indirimli fiyatlara satın alabilirsiniz.

Kapıda ödeme nasıl yapılmaktadır ?
Kapıda ödeme, tüketicinin bir kargo şirketi aracılığıyla ürün kendisine ulaştığında ödeme yapması anlamına gelir. Ödemeler çoğu zaman nakit yapılmakla beraber kredi kartıyla ödeme alan kargo şirketleri de vardır. Gelişen teknolojiyle birlikte dijital bir imzanın ardından ürün teslim edilir.

Kapıda ödemenin avantajları nelerdir?

Kapıda ödeme uygulamasının en güzel yönü de ürünü almaktan vazgeçme insiyatifine sahip olabilmemizdir. Yani ürünün siparişini verdiğimiz andan elimize ulaşacağı ana kadar ürünü ürünü almaktan vazgeçebilirsiniz. Hatta ürünü almış ve parasını da ödemiş olsanız dahi sitenin sunmuş olduğu, sitesine göre değişir 7- gün içinde ücretsiz iade, 15 gün içinde ücretsiz iade avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Kapıda ödeme, yeni nesil alışveriş ile geleneksel 



EN POPÜLER GİYİM ALIŞVERİŞ SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ. >>>


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder