7 Kasım 2013 Perşembe

En Güzel Ayakkabı Siteleri | En ucuz Ayakkabı Siteleri

Engüzel Ayakkabı Siteleri, türkiyenin her yerine online olarak alışveriş imkanı sunan, alışverişi kampanya ve indirimlerle müşterine sunan en popüler siteleri ayağınıza kadar getiriyor.



En güzel ayakkabı siteleri listesini oluştururken en kaliteli ayakkabıları, en ucuza satan popüler siteleri sizler için araştırdık !




















Web sitesinden sizler için seçtiklerimizi resmin üzerine tıklayarak inceleyebilirsiniz. 




ZOOPA! Ayakkabı modellerini incelemek için  BURAYA tıklayınız.... 

En güzel ayakkabı siteleri; Türkiyenin her yerine Kapıda ödeme avantajı sunan ZOOPA! internet üzerinden en çok alışveriş yapılan ayakkabı sitelerinin başında gelmektedir. Bu bakımda ZOOPA! en güzel ayakkabı siteleri listesine girmeyi fazlasıyla hakediyor. Hergün binlerce kişi online olarak alışveriş yaparken ZOOPA! satış sitesini tercih etmektedir. Heyecan verici, genç, eğlenceli ve modern çizgileriyle bakışları üzerinde toplayan Zoopa aksesuar, ayakkabı, çanta, topuklu ayakkabı, babet modelleri'ni iyi markaların indirim fırsatları ile satışa sunmaktadır. 
100 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim imkanı, ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve daha bir çok seçenek hakkında ayrıntılı bilgi almak için BURAYA tıklayınız...



Online alışveriş tutkunları için seçilen en güzel ayakkabı sitelerini gezerek dışardaki herhangi bir mağazadan daha fazla ödeyerek alacağınız ürünü indirim ve kampanyadan faydalanarak daha uygun fiyatlara almanız mümkün. İstediğiniz ürünü incelemek ve kendinize özel modeli bulmak çok daha kolay. Ayakkabı siteleri adı altında kampanyada olan ürünleri alırken hem cebiniz hem de zamanınızdan tasarruf sağlayabilirsiniz. 
 
Bu ayakkabı sitelerin güzel yanıd da bir çoğunda Kapıda ödeme, kredi kartına taksit vb seçeneklerinin bulunuyor olması. Kapıda ödeme seçeneği sayesinde kredi kartı ve havale işlemi yapmadan ürünü kapıya geldiğinde kargo yetkilisine elden ödeyebiliyor olmanızdır.


2. Tercih ise Online Sistem üzerinden alışveriş imkanı sunan zizigo.com


Türkiyenin en kaliteli ve ucuz ayakkabı alışveriş sitelerinden olan Zizigo.com en güzel ayakkabıların ve en ucuz ayakkabı fiyatlarının bulunduğu online ayakkabı mağazası olarak tüm dikkatleri üzerine çevirmeyi başardı. 
Bir ayakkabı dünyası olan ZİZİGO’da neler Var?


Kadın, erkek ve çocuk ayakkabılarının yanı sıra, özel tasarım ayakkabılar


Hemen İncelemek İçin



KADINERKEKÇOCUKFIRSATLAR

BOT

Zizigo’dan Alışveriş Yapmanın Bazı Avantajları

- Kurumsal bir firma, yani güvenilir.

- 365 Gün iade garantisi veriyor

- Ürünler ücretsiz kargo ile gönderiliyor (Yurtiçi Kargo)

- Ücretsiz iade imkanı var

- Müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz



Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, dünyaca ünlü ayakkabı markalarının yeni sezon modellerini kullanıcılarına sunar. Zizigo’daki ayakkabı modellerini görebilmek için üye olmak gerekli değildir. Yüzlerce marka, binlerce model ile Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, Türkiye’de ilk defa uygulanan 365 gün iade, ücretsiz kargo ve iade, 7/24 müşteri hizmetleri, 24 saatte kargo gönderimi, ortalama 72 saatte ürün teslimi gibi hizmetleriyle yeni bir alışveriş deneyimi yaşatır.
Kadın ayakkabısı, erkek ayakkabısı ve çocuk ayakkabısı ünlü markalarının yanı sıra özellikle bayanların ilgisini çeken aksesuar satışı da oldukça rağbet görmektedir. 

Zizigo Güvenilir Mi?

Zizigo, bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi kullanmaktadır. SSL teknolojisi, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde kişisel bilgileriniz ve kredi kartı bilgilerinizin korunması konusunda şahsi bilgilerinizi şifreleyerek güvence altına almaktadır.   
Ayrıntılı bilgi için;Burayatıklayarak Zizigo’nun resmi sitesi ne gidebilir alt kısımda bulunan “Müşteri Hizmetleri” > “Güvenli Ödeme” bölümüne ayrıntılı olarak inceleyebilir ve alışverişinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder